België

Consulaat van België in Rayong

Thailand

Belgische Diplomatieke Missie in Thailand. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Rayong. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Thailand. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Thailand.

Het Consulaat van België in Rayong
Belgian Consulate in Rayong, Thailand - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+66) 2 108 18 00 (Embassy in Bangkok)

Faxnummer:

Email:

bangkok@diplobel.fed.be

Website:

thailand.diplomatie.belgium.be

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van België in Rayong is een bilaterale missie in Thailand en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Thailand.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Rayong staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van België in Thailand en is bereikbaar per telefoon (+66) 2 108 18 00 (Embassy in Bangkok) of email bangkok@diplobel.fed.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+66) 2 108 18 00 (Embassy in Bangkok) of email bangkok@diplobel.fed.be

Belgische Consulaten in Thailand

Ver verwijderd van het Consulaat in Rayong? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Thailand. Als het Belgische consulaat in Rayong ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Thailand op een rijtje gezet: Lampang en Rayong

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Thailand - Indien het consulaat in Rayong of eventuele andere consulaten van België in Thailand u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Thailand Ambassade van België in Bangkok

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Rayong - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rayong of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Thailand en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Thailand of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.