België

Consulaat van België in Lome

Togo

Belgische Diplomatieke Missie in Togo. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Lome. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Togo. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Togo.

Het Consulaat van België in Lome
Belgian Consulate in Lome, Togo Enceinte Immeuble Ramco 373 Angle Avenue du 24 Janvier Avenue de la Nouvelle Marche B.P. 7643 Lome Togo

Telefoonnummer:

(+228) 222 103 23

Faxnummer:

(+228) 222 103 23

Email:

consulat.tg@gmail.com

Website:

Consul:

Beatrice Kockelmann - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Lome is een bilaterale missie in Togo en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Togo.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Lome staat onder leiding van Beatrice Kockelmann - Consul van België in Togo en is bereikbaar per telefoon (+228) 222 103 23 of email consulat.tg@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+228) 222 103 23 of email consulat.tg@gmail.com

Belgische Consulaten in Togo

Ver verwijderd van het Consulaat in Lome? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Togo. Als het Belgische consulaat in Lome ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Togo op een rijtje gezet: Lome

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Togo - Indien het consulaat in Lome of eventuele andere consulaten van België in Togo u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Togo

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Lome - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Lome of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Togo en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Togo of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.