België

Consulaat van België in Port of Spanje

Trinidad en Tobago

Belgische Diplomatieke Missie in Trinidad en Tobago. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Port of Spanje. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Trinidad en Tobago. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Trinidad en Tobago.

Het Consulaat van België in Port of Spanje
Belgian Consulate in Port-of-Spain, Trinidad and Tobago Tractebel Trinidad LNG Corporation Chamber of Commerce Building, 1th floor Colombus Circle Westmoorings Port-of-Spain Trinidad and Tobago

Telefoonnummer:

(+1 868) 633.88.88

Faxnummer:

(+1 868) 633.20.20

Email:

luc.speeleveld@tractebellng.com

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Port of Spanje is een bilaterale missie in Trinidad en Tobago en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Trinidad en Tobago.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Port of Spanje staat onder leiding van - Consul van België in Trinidad en Tobago en is bereikbaar per telefoon (+1 868) 633.88.88 of email luc.speeleveld@tractebellng.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 868) 633.88.88 of email luc.speeleveld@tractebellng.com

Belgische Consulaten in Trinidad en Tobago

Ver verwijderd van het Consulaat in Port of Spanje? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Trinidad en Tobago. Als het Belgische consulaat in Port of Spanje ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Trinidad en Tobago op een rijtje gezet: Port of Spanje

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Trinidad en Tobago - Indien het consulaat in Port of Spanje of eventuele andere consulaten van België in Trinidad en Tobago u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Trinidad en Tobago

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Port of Spanje - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Port of Spanje of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Trinidad en Tobago en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Trinidad en Tobago of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.