België

Consulaat van België in Montevideo

Uruguay

Belgische Diplomatieke Missie in Uruguay. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Montevideo. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Uruguay. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Uruguay.

Het Consulaat van België in Montevideo
Belgian Honorary Consulate in Montevideo, Uruguay - Calle Rincon, 625, 5to piso- oficina.,26 - 11300 Montevideo - Uruguay

Telefoonnummer:

(+598) (2) 916.2719

Faxnummer:

(+598) (2) 916.4638

Email:

consubelmvd@yahoo.com.ar

Website:

http://argentina.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Filip Steverlynck - Honorary Consul

Openingstijden:

Tuesday and Thursday from 14:30 to 17:00

Het Consulaat van België in Montevideo is een bilaterale missie in Uruguay en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Uruguay.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Montevideo staat onder leiding van Mr Filip Steverlynck - Honorary Consul van België in Uruguay en is bereikbaar per telefoon (+598) (2) 916.2719 of email consubelmvd@yahoo.com.ar

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+598) (2) 916.2719 of email consubelmvd@yahoo.com.ar

Belgische Consulaten in Uruguay

Ver verwijderd van het Consulaat in Montevideo? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Uruguay. Als het Belgische consulaat in Montevideo ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Uruguay op een rijtje gezet: Montevideo

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Uruguay - Indien het consulaat in Montevideo of eventuele andere consulaten van België in Uruguay u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Uruguay

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Montevideo - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Montevideo of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Uruguay en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Uruguay of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.