België

Consulaat van België in Puerto la Cruz

Venezuela

Belgische Diplomatieke Missie in Venezuela. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Puerto la Cruz. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Venezuela. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Venezuela.

Het Consulaat van België in Puerto la Cruz
Belgian Consulate in Puerto la Cruz, Venezuela Centro Comercial Gran Parada, Oficina P.A.15 Avenida Municipal Apartado 4070 Puerto la Cruz 6023 Venezuela

Telefoonnummer:

(+58) 281 266-31-34 (+58) 281 268-02-87

Faxnummer:

(+58) 281 266-31-34

Email:

Website:

Consul:

Mr Ignatius Gerardus Pieter Botsten - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Puerto la Cruz is een bilaterale missie in Venezuela en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Venezuela.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Puerto la Cruz staat onder leiding van Mr Ignatius Gerardus Pieter Botsten - Consul van België in Venezuela en is bereikbaar per telefoon (+58) 281 266-31-34 (+58) 281 268-02-87 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+58) 281 266-31-34 (+58) 281 268-02-87 of email

Belgische Consulaten in Venezuela

Ver verwijderd van het Consulaat in Puerto la Cruz? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Venezuela. Als het Belgische consulaat in Puerto la Cruz ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Venezuela op een rijtje gezet: Puerto la Cruz

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Venezuela - Indien het consulaat in Puerto la Cruz of eventuele andere consulaten van België in Venezuela u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Venezuela Ambassade van België in Caracas

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Puerto la Cruz - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Puerto la Cruz of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Venezuela en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Venezuela of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.