België

Consulaat van België in Lusaka

Zambia

Belgische Diplomatieke Missie in Zambia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Lusaka. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Zambia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Zambia.

Het Consulaat van België in Lusaka
Belgian Consulate in Lusaka, Zambia c/o Amagrain Ltd. Plot 22768, Thabo Mbeki Road Acacia Park Lusaka Zambia

Telefoonnummer:

(+260) 211 258 057 / 8

Faxnummer:

(+260) 211 258 059

Email:

belgconzambia@gmail.com

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Tuesday-Thursday: 09.00-13.00

Het Consulaat van België in Lusaka is een bilaterale missie in Zambia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Zambia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Lusaka staat onder leiding van - Consul van België in Zambia en is bereikbaar per telefoon (+260) 211 258 057 / 8 of email belgconzambia@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+260) 211 258 057 / 8 of email belgconzambia@gmail.com

Belgische Consulaten in Zambia

Ver verwijderd van het Consulaat in Lusaka? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Zambia. Als het Belgische consulaat in Lusaka ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Zambia op een rijtje gezet: Lusaka

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Zambia - Indien het consulaat in Lusaka of eventuele andere consulaten van België in Zambia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Zambia

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Lusaka - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Lusaka of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Zambia en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Zambia of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.