BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Monaco

Monaco

Belgische Diplomatieke Missie in Monaco. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Monaco. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Monaco. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Monaco.

Het Consulaat van BelgiŽ in Monaco
Belgian Honorary Consulate in Monaco - Le Mirabel - 4, avenue des Citronniers - 98000 Monaco - Monaco

Telefoonnummer:

(+377) 97 97 11 02

Faxnummer:

Email:

consulat-belgique@monaco.mc

Website:

Consul:

Mrs. Dotta Vandeloo - Honorary Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Monaco is een bilaterale missie in Monaco en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Monaco.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Monaco staat onder leiding van Mrs. Dotta Vandeloo - Honorary Consul van BelgiŽ in Monaco en is bereikbaar per telefoon (+377) 97 97 11 02 of email consulat-belgique@monaco.mc

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+377) 97 97 11 02 of email consulat-belgique@monaco.mc

Belgische Consulaten in Monaco

Ver verwijderd van het Consulaat in Monaco? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Monaco. Als het Belgische consulaat in Monaco ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Monaco op een rijtje gezet: Monaco

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Monaco - Indien het consulaat in Monaco of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Monaco u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Monaco

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Monaco - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Monaco of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Monaco en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Monaco of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.