India

Consulaat van India in Antwerpen

BelgiŽ

Indiaase Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van India in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Indiaase diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Indiaase ambassade en elk ander consulaat van India in BelgiŽ.

Het Consulaat van India in Antwerpen
Indian Consulate General in Antwerp, Belgium Brusselsstraat 59 2018 - Antwerp Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3 2441560

Faxnummer:

(+32) 3 2384140

Email:

m.huybrechts@elegis.be youbelex@telenet.be

Website:

Consul:

Mr Marc A. Huybrechts - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van India in Antwerpen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Indiaase belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Indiaase Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr Marc A. Huybrechts - Consul General van India in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 3 2441560 of email m.huybrechts@elegis.be youbelex@telenet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van India dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3 2441560 of email m.huybrechts@elegis.be youbelex@telenet.be

Indiaase Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat India meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Indiaase consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van India om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Indiaase consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van India niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van India in BelgiŽ - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van India in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van India in BelgiŽ Ambassade van India in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Indiaase Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Indiaase consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en India - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar India. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in India.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of India kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.