Bahamas

Consulaat van Bahamas in Brussel

België

Bahamas Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Bahamas in Brussel. Het consulaat is niet de enige Bahamas diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Bahamas ambassade en elk ander consulaat van Bahamas in België.

Het Consulaat van Bahamas in Brussel
Honorary Consulate of Bahamas in Brussels, Belgium - 38, place du Grand Sablon - 1000 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2-5134917

Faxnummer:

(+32) 2-5137187

Email:

aj.niels@online.be

Website:

Consul:

Mr Albert Jean Niels - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Bahamas in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Bahamas belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Bahamas Consulaat in Brussel staat onder leiding van Mr Albert Jean Niels - Honorary Consul van Bahamas in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2-5134917 of email aj.niels@online.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Bahamas dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2-5134917 of email aj.niels@online.be

Bahamas Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brussel? - Het kan zijn dat Bahamas meerdere consulaten heeft in België. Als het Bahamas consulaat in Brussel ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Bahamas om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Bahamas consulaten in België op een rijtje gezet: Brussel

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Bahamas niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Bahamas in België - Indien het consulaat in Brussel of eventuele andere consulaten van Bahamas in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Bahamas in België

Zoek een hotel in de buurt van het Bahamas Consulaat in Brussel - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Bahamas consulaat.

Reisverzekering voor België en Bahamas - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Bahamas. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Bahamas.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Bahamas kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.