Nicaragua

Consulaat van Nicaragua in Antwerpen

BelgiŽ

Nicaraguaanse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nicaragua in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Nicaraguaanse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nicaraguaanse ambassade en elk ander consulaat van Nicaragua in BelgiŽ.

Het Consulaat van Nicaragua in Antwerpen
Nicaraguan Consulate in Antwerp, Belgium Klipperstraat, 15 2030 Antwerpen Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3-545-35-11

Faxnummer:

Email:

philippe.vloeberghs@skynet.be

Website:

Consul:

Philippe Marie Leon Vioeberghs - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Nicaragua in Antwerpen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nicaraguaanse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nicaraguaanse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Philippe Marie Leon Vioeberghs - Consul van Nicaragua in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 3-545-35-11 of email philippe.vloeberghs@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nicaragua dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3-545-35-11 of email philippe.vloeberghs@skynet.be

Nicaraguaanse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Nicaragua meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Nicaraguaanse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nicaragua om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nicaraguaanse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nicaragua niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nicaragua in BelgiŽ - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Nicaragua in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nicaragua in BelgiŽ Ambassade van Nicaragua in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Nicaraguaanse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nicaraguaanse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Nicaragua - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nicaragua. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nicaragua.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Nicaragua kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.