België

Consulaat van België in Victoria

Seychellen

Belgische Diplomatieke Missie in Seychellen. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Victoria. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Seychellen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Seychellen.

Het Consulaat van België in Victoria
Belgian Consulate in Victoria, the Seychelles Marina House, Eden Island, Roche Caiman P O Box 232 Victoria, Mahe Seychelles

Telefoonnummer:

(+248) 34 61 61

Faxnummer:

(+248) 34 61 00

Email:

xavier.heinen@gmail.com

Website:

Consul:

Mr. Xavier Heinen - Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 08.00-12.00 & 13.00-16.00 (by appointment)

Het Consulaat van België in Victoria is een bilaterale missie in Seychellen en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Seychellen.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Victoria staat onder leiding van Mr. Xavier Heinen - Consul van België in Seychellen en is bereikbaar per telefoon (+248) 34 61 61 of email xavier.heinen@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+248) 34 61 61 of email xavier.heinen@gmail.com

Belgische Consulaten in Seychellen

Ver verwijderd van het Consulaat in Victoria? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Seychellen. Als het Belgische consulaat in Victoria ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Seychellen op een rijtje gezet: Victoria

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Seychellen - Indien het consulaat in Victoria of eventuele andere consulaten van België in Seychellen u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Seychellen

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Victoria - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Victoria of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Seychellen en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Seychellen of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.