Peru Flag

De Peruaanse Ambassade in Brussel

België Flag

Peruaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Peruaanse Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Peruaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Peru in België.

Adres:

De Peruaanse Ambassade in België
Peruvian Embassy in Brussels, Belgium Tervurenlaan 179 1150 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 733 33 19

Faxnummer:

(+32) 2 733 48 19

Email:

info@embaperu.be

Website:

www.embaperu.be

Ambassadeur:

Cristina Maria del Rosario Ronquillo De Bl

Openingstijden:

De Ambassade van Peru in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Peruaanse belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Peruaanse Ambassade in Brussel staat onder leiding van Cristina Maria del Rosario Ronquillo De Bl - Ambassadeur van Peru in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 733 33 19 of email info@embaperu.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Peruaanse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Peru in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Peruaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van de Peruaanse Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Peruaanse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Peruaanse consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Peru in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Brussel, Gent en Luik

Zoek een hotel in de buurt van de Peruaanse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Peruaanse ambassade.

Reisverzekering voor België en Peru - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Peru. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Peru.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Peru kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Peru in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Peru te bezoeken evenals aan Peruaanse burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Peruaanse Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Peruaanse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Peruaanse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Peruaanse Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 733 33 19 of per email info@embaperu.be