Peru

Consulaat van Peru in Brussel

België

Peruaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Peru in Brussel. Het consulaat is niet de enige Peruaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Peruaanse ambassade en elk ander consulaat van Peru in België.

Het Consulaat van Peru in Brussel
Consulate General of Peru in Brussels, Belgium - Avenue des Arts 10-11 - Buzon No. 6 - B-1210 - Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

+32 2 641 87 60 / 1 / 3

Faxnummer:

Email:

info@consuladodelperu.be

Website:

www.consulado.pe/es/Bruselas

Consul:

Wilbert Haya Enriquez - Consul General

Openingstijden:

Monday to Friday from 09:00-13:00 and from 13:30 - 17:00 (by appointment)

Het Consulaat van Peru in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Peruaanse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Peruaanse Consulaat in Brussel staat onder leiding van Wilbert Haya Enriquez - Consul General van Peru in België en is bereikbaar per telefoon +32 2 641 87 60 / 1 / 3 of email info@consuladodelperu.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Peru dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon +32 2 641 87 60 / 1 / 3 of email info@consuladodelperu.be

Peruaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brussel? - Het kan zijn dat Peru meerdere consulaten heeft in België. Als het Peruaanse consulaat in Brussel ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Peru om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Peruaanse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Brussel, Gent en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Peru niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Peru in België - Indien het consulaat in Brussel of eventuele andere consulaten van Peru in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Peru in België Ambassade van Peru in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Peruaanse Consulaat in Brussel - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Peruaanse consulaat.

Reisverzekering voor België en Peru - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Peru. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Peru.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Peru kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.