Peru

Consulaat van Peru in Luik

BelgiŽ

Peruaanse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Peru in Luik. Het consulaat is niet de enige Peruaanse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Peruaanse ambassade en elk ander consulaat van Peru in BelgiŽ.

Het Consulaat van Peru in Luik
Peru Honorary Consulate in Liege, Belgium - Pahy du Maire 2 - BE-4120 Neupre - Belgium

Telefoonnummer:

+32 2 641 87 60 (Consulate Brussels)

Faxnummer:

Email:

Website:

www.consulado.pe/es/Bruselas

Consul:

Jorge Eduardo Arrese Estrada - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van Peru in Luik is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Peruaanse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Peruaanse Consulaat in Luik staat onder leiding van Jorge Eduardo Arrese Estrada - Honorary Consul van Peru in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon +32 2 641 87 60 (Consulate Brussels) of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Peru dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon +32 2 641 87 60 (Consulate Brussels) of email

Peruaanse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Peru meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Peruaanse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Peru om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Peruaanse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen, Brussel, Gent en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Peru niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Peru in BelgiŽ - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Peru in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Peru in BelgiŽ Ambassade van Peru in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Peruaanse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Peruaanse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Peru - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Peru. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Peru.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Peru kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.