Guatemala Flag

De Guatemala Ambassade in Brussel

België Flag

Guatemala Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Guatemala Ambassade in Brussel. De ambassade is niet de enige Guatemala diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Guatemala in België.

Adres:

De Guatemala Ambassade in België
Guatemalan Embassy in Brussels, Belgium W. Churchilllaan 185 1180 Brussels Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2 345 90 47 (+32) 2 345 90 58

Faxnummer:

(+32) 2 344 64 99

Email:

guatemala@skynet.be

Website:

Ambassadeur:

Mr Jorge Skinner-Klee Arenales

Openingstijden:

De Ambassade van Guatemala in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Guatemala belangen in België.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Guatemala Ambassade in Brussel staat onder leiding van Mr Jorge Skinner-Klee Arenales - Ambassadeur van Guatemala in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 345 90 47 (+32) 2 345 90 58 of email guatemala@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Guatemala ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Guatemala in Brussel vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Guatemala Consulaten in België

Ver verwijderd van de Guatemala Ambassade in Brussel? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Guatemala Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Guatemala consulaat in België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Guatemala in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Gent

Zoek een hotel in de buurt van de Guatemala Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Guatemala ambassade.

Reisverzekering voor België en Guatemala - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Guatemala. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Guatemala.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Guatemala kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Guatemala in Brussel verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in België die van plan zijn om Guatemala te bezoeken evenals aan Guatemala burgers die in België wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Guatemala Ambassade in Brussel uit het behandelen van aanvragen van Guatemala visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Guatemala nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Guatemala Ambassade in Brussel via telefoon (+32) 2 345 90 47 (+32) 2 345 90 58 of per email guatemala@skynet.be