Guatemala

Consulaat van Guatemala in Gent

België

Guatemala Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Guatemala in Gent. Het consulaat is niet de enige Guatemala diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Guatemala ambassade en elk ander consulaat van Guatemala in België.

Het Consulaat van Guatemala in Gent
Guatemalan Honorary Consulate in Gent, Belgium - Prinsenhof 38 - 9000 Gent - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 2-514 3777

Faxnummer:

(+32) 9-225 3686

Email:

secgeneral@wfic.org

Website:

Consul:

Jean-Pierre Paelinck - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Guatemala in Gent is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Guatemala belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Guatemala Consulaat in Gent staat onder leiding van Jean-Pierre Paelinck - Honorary Consul van Guatemala in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2-514 3777 of email secgeneral@wfic.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Guatemala dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2-514 3777 of email secgeneral@wfic.org

Guatemala Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Gent? - Het kan zijn dat Guatemala meerdere consulaten heeft in België. Als het Guatemala consulaat in Gent ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Guatemala om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Guatemala consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Gent

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Guatemala niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Guatemala in België - Indien het consulaat in Gent of eventuele andere consulaten van Guatemala in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Guatemala in België Ambassade van Guatemala in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Guatemala Consulaat in Gent - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gent of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Guatemala consulaat.

Reisverzekering voor België en Guatemala - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Guatemala. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Guatemala.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Guatemala kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.