Guatemala

Consulaat van Guatemala in Antwerpen

België

Guatemala Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Guatemala in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Guatemala diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Guatemala ambassade en elk ander consulaat van Guatemala in België.

Het Consulaat van Guatemala in Antwerpen
Guatemalan Honorary Consulate in Antwerp, Belgium - Cafes Rombousts - 136, Antwerpsesteenweg - 2630 Aartselaar - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3870 45 45

Faxnummer:

Email:

xavier@rombouts.com

Website:

Consul:

Xavier Rombouts - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Guatemala in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Guatemala belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Guatemala Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Xavier Rombouts - Honorary Consul van Guatemala in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 3870 45 45 of email xavier@rombouts.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Guatemala dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3870 45 45 of email xavier@rombouts.com

Guatemala Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Guatemala meerdere consulaten heeft in België. Als het Guatemala consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Guatemala om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Guatemala consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Gent

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Guatemala niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Guatemala in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Guatemala in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Guatemala in België Ambassade van Guatemala in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Guatemala Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Guatemala consulaat.

Reisverzekering voor België en Guatemala - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Guatemala. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Guatemala.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Guatemala kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.