Roemenië

Consulaat van Roemenië in Heist op den Berg

België

Roemeense Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Roemenië in Heist op den Berg. Het consulaat is niet de enige Roemeense diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Roemeense ambassade en elk ander consulaat van Roemenië in België.

Het Consulaat van Roemenië in Heist op den Berg
Romanian Consulate in Heist-op-den-Berg, Belgium Herenthoutseweg 71 222 Heist-op-den-Berg, Malines Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 1 426 2010

Faxnummer:

(+32) 1 426 0858

Email:

Website:

Consul:

Mr Karel Verschueren - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Roemenië in Heist op den Berg is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Roemeense belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Roemeense Consulaat in Heist op den Berg staat onder leiding van Mr Karel Verschueren - Consul van Roemenië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 1 426 2010 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Roemenië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 1 426 2010 of email

Roemeense Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Heist op den Berg? - Het kan zijn dat Roemenië meerdere consulaten heeft in België. Als het Roemeense consulaat in Heist op den Berg ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Roemenië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Roemeense consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Brugge, Heist op den Berg en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Roemenië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Roemenië in België - Indien het consulaat in Heist op den Berg of eventuele andere consulaten van Roemenië in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Roemenië in België Ambassade van Roemenië in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Roemeense Consulaat in Heist op den Berg - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Heist op den Berg of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Roemeense consulaat.

Reisverzekering voor België en Roemenië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Roemenië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Roemenië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Roemenië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.