Hongarije

Consulaat van Hongarije in Luik

België

Hongaarse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Hongarije in Luik. Het consulaat is niet de enige Hongaarse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Hongaarse ambassade en elk ander consulaat van Hongarije in België.

Het Consulaat van Hongarije in Luik
Hungarian Consulate in Liege, Belgium Avenue Maurice-Denis, 4 4000 Liege Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 227-1934

Faxnummer:

(+32) 4 227-1934

Email:

jaques.danguez@fil.be

Website:

Consul:

Jaques Dangez - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Hongarije in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Hongaarse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Hongaarse Consulaat in Luik staat onder leiding van Jaques Dangez - Consul van Hongarije in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 227-1934 of email jaques.danguez@fil.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Hongarije dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 227-1934 of email jaques.danguez@fil.be

Hongaarse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Hongarije meerdere consulaten heeft in België. Als het Hongaarse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Hongarije om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Hongaarse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Hongarije niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Hongarije in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Hongarije in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Hongarije in België Ambassade van Hongarije in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Hongaarse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Hongaarse consulaat.

Reisverzekering voor België en Hongarije - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Hongarije. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Hongarije.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Hongarije kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.