Groot BrittanniŽ

Consulaat van Groot BrittanniŽ in Antwerpen

BelgiŽ

Britse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Groot BrittanniŽ in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Britse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Britse ambassade en elk ander consulaat van Groot BrittanniŽ in BelgiŽ.

Het Consulaat van Groot BrittanniŽ in Antwerpen
British Consulate General in Antwerp, Belgium Groenplaats Postbox 580 2000 Antwerpen 1 Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (3) 213 2125

Faxnummer:

(+32) (3) 213 2991

Email:

cgantwerp@unicall.be

Website:

Consul:

Paul Buysse - Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Groot BrittanniŽ in Antwerpen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Britse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Britse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Paul Buysse - Consul General van Groot BrittanniŽ in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) (3) 213 2125 of email cgantwerp@unicall.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Groot BrittanniŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (3) 213 2125 of email cgantwerp@unicall.be

Britse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Groot BrittanniŽ meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Britse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Groot BrittanniŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Britse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Groot BrittanniŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Groot BrittanniŽ in BelgiŽ - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Groot BrittanniŽ in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Groot BrittanniŽ in BelgiŽ Ambassade van Groot BrittanniŽ in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Britse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Britse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Groot BrittanniŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Groot BrittanniŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Groot BrittanniŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Groot BrittanniŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.