Luxemburg

Consulaat van Luxemburg in Gent

België

Luxemburgse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Luxemburg in Gent. Het consulaat is niet de enige Luxemburgse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Luxemburgse ambassade en elk ander consulaat van Luxemburg in België.

Het Consulaat van Luxemburg in Gent
Luxembourg Consulate in Gent, Belgium Cross N.V. 33, Guldensporenpark Building D 9820 Merelbeke Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 9 21 07 450

Faxnummer:

Email:

flammang.r@belgacom.net

Website:

Consul:

Mr. Roger Flammang - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Luxemburg in Gent is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Luxemburgse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Luxemburgse Consulaat in Gent staat onder leiding van Mr. Roger Flammang - Consul van Luxemburg in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 9 21 07 450 of email flammang.r@belgacom.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Luxemburg dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 9 21 07 450 of email flammang.r@belgacom.net

Luxemburgse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Gent? - Het kan zijn dat Luxemburg meerdere consulaten heeft in België. Als het Luxemburgse consulaat in Gent ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Luxemburg om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Luxemburgse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Gent, Luik, Namen en Oostende

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Luxemburg niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Luxemburg in België - Indien het consulaat in Gent of eventuele andere consulaten van Luxemburg in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Luxemburg in België Ambassade van Luxemburg in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Luxemburgse Consulaat in Gent - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gent of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Luxemburgse consulaat.

Reisverzekering voor België en Luxemburg - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Luxemburg. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Luxemburg.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Luxemburg kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.