Rwanda

Consulaat van Rwanda in Gent

België

Rwandese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Rwanda in Gent. Het consulaat is niet de enige Rwandese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Rwandese ambassade en elk ander consulaat van Rwanda in België.

Het Consulaat van Rwanda in Gent
Rwandan Consulate General in Gent, Belgium Gentstraat, 13 bus 2 9800 Deinze Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 9.384.53.42

Faxnummer:

(+32) 9.384.53.42

Email:

rwanda@consul-general.be

Website:

Consul:

Micheline Schelstraete Van Doren - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Rwanda in Gent is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Rwandese belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Rwandese Consulaat in Gent staat onder leiding van Micheline Schelstraete Van Doren - Consul General van Rwanda in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 9.384.53.42 of email rwanda@consul-general.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Rwanda dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 9.384.53.42 of email rwanda@consul-general.be

Rwandese Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Gent? - Het kan zijn dat Rwanda meerdere consulaten heeft in België. Als het Rwandese consulaat in Gent ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Rwanda om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Rwandese consulaten in België op een rijtje gezet: Gent

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Rwanda niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Rwanda in België - Indien het consulaat in Gent of eventuele andere consulaten van Rwanda in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Rwanda in België Ambassade van Rwanda in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Rwandese Consulaat in Gent - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gent of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Rwandese consulaat.

Reisverzekering voor België en Rwanda - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Rwanda. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Rwanda.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Rwanda kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.