BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Dubrovnik

KroatiŽ

Belgische Diplomatieke Missie in KroatiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Dubrovnik. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in KroatiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in KroatiŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Dubrovnik
Belgian Consulate in Dubrovnik, Croatia Antuna Barca 10 20 000 Dubrovnik Croatia

Telefoonnummer:

(+385) 20 438 177 (+385) 99 21 29 872

Faxnummer:

(+385) 20 438 176

Email:

sabine@terranautika.com

Website:

Consul:

Mrs Sabine Gouhie - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Dubrovnik is een bilaterale missie in KroatiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in KroatiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Dubrovnik staat onder leiding van Mrs Sabine Gouhie - Consul van BelgiŽ in KroatiŽ en is bereikbaar per telefoon (+385) 20 438 177 (+385) 99 21 29 872 of email sabine@terranautika.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+385) 20 438 177 (+385) 99 21 29 872 of email sabine@terranautika.com

Belgische Consulaten in KroatiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Dubrovnik? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in KroatiŽ. Als het Belgische consulaat in Dubrovnik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in KroatiŽ op een rijtje gezet: Dubrovnik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in KroatiŽ - Indien het consulaat in Dubrovnik of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in KroatiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in KroatiŽ Ambassade van BelgiŽ in Zagreb

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Dubrovnik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Dubrovnik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor KroatiŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor KroatiŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.