Noorwegen

Consulaat van Noorwegen in Luik

BelgiŽ

Noorse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Noorwegen in Luik. Het consulaat is niet de enige Noorse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Noorse ambassade en elk ander consulaat van Noorwegen in BelgiŽ.

Het Consulaat van Noorwegen in Luik
Norwegian Consulate in Liege, Belgium Rue de lEsperance 42 4000 Liege Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 224 99 20

Faxnummer:

(+32) 4 226 11 06

Email:

royal.norwegian.consulate@etilux.be

Website:

norcons.etilux.be

Consul:

Didier Bronne - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Noorwegen in Luik is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Noorse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Noorse Consulaat in Luik staat onder leiding van Didier Bronne - Consul van Noorwegen in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 224 99 20 of email royal.norwegian.consulate@etilux.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Noorwegen dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 224 99 20 of email royal.norwegian.consulate@etilux.be

Noorse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Noorwegen meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Noorse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Noorwegen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Noorse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen, Brugge en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Noorwegen niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Noorwegen in BelgiŽ - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Noorwegen in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Noorwegen in BelgiŽ Ambassade van Noorwegen in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Noorse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Noorse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Noorwegen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Noorwegen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Noorwegen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Noorwegen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.