Noorwegen

Consulaat van Noorwegen in Luik

België

Noorse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Noorwegen in Luik. Het consulaat is niet de enige Noorse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Noorse ambassade en elk ander consulaat van Noorwegen in België.

Het Consulaat van Noorwegen in Luik
Norwegian Honorary Consulate in Liege, Belgium - Rue Paradis 62 - 4000 Liege - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 346 02 19

Faxnummer:

Email:

norway@epic.net

Website:

Consul:

Benoit Rondeux - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Noorwegen in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Noorse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Noorse Consulaat in Luik staat onder leiding van Benoit Rondeux - Honorary Consul van Noorwegen in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 346 02 19 of email norway@epic.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Noorwegen dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 346 02 19 of email norway@epic.net

Noorse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Noorwegen meerdere consulaten heeft in België. Als het Noorse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Noorwegen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Noorse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Brugge en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Noorwegen niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Noorwegen in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Noorwegen in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Noorwegen in België Ambassade van Noorwegen in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Noorse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Noorse consulaat.

Reisverzekering voor België en Noorwegen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Noorwegen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Noorwegen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Noorwegen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.