BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Almaty

Kazachstan

Belgische Diplomatieke Missie in Kazachstan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Almaty. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Kazachstan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Kazachstan.

Het Consulaat van BelgiŽ in Almaty
Belgian Honorary Consulate in Almaty, Kazakhstan - Timiryzev 42a, Celebration Palace "Bakhshasaray" - Almaty - Kazakhstan

Telefoonnummer:

8(747) 668-18-96

Faxnummer:

Email:

assistant@vdw.kz

Website:

http://kazakhstan.diplomatie.belgium.be

Consul:

Mr Denis Van den Weghe - Honorary Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Almaty is een bilaterale missie in Kazachstan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Kazachstan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Almaty staat onder leiding van Mr Denis Van den Weghe - Honorary Consul van BelgiŽ in Kazachstan en is bereikbaar per telefoon 8(747) 668-18-96 of email assistant@vdw.kz

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon 8(747) 668-18-96 of email assistant@vdw.kz

Belgische Consulaten in Kazachstan

Ver verwijderd van het Consulaat in Almaty? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Kazachstan. Als het Belgische consulaat in Almaty ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Kazachstan op een rijtje gezet: Almaty

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Kazachstan - Indien het consulaat in Almaty of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Kazachstan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Kazachstan Ambassade van BelgiŽ in Astana

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Almaty - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Almaty of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Kazachstan en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kazachstan of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.