Zweden

Consulaat van Zweden in Luik

België

Zweedse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Zweden in Luik. Het consulaat is niet de enige Zweedse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Zweedse ambassade en elk ander consulaat van Zweden in België.

Het Consulaat van Zweden in Luik
Swedish Honorary Consulate in Liege, Belgium - 176, Chaussee romaine - 4300 Waremme - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 19 32 92 11 / (+32) 19 32 99 14

Faxnummer:

Email:

swedish.consulate@molnlycke.com

Website:

www.swedenabroad.se/brussels/

Consul:

Mr Eric de Kesel - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Zweden in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Zweedse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Zweedse Consulaat in Luik staat onder leiding van Mr Eric de Kesel - Honorary Consul van Zweden in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 19 32 92 11 / (+32) 19 32 99 14 of email swedish.consulate@molnlycke.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Zweden dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 19 32 92 11 / (+32) 19 32 99 14 of email swedish.consulate@molnlycke.com

Zweedse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Zweden meerdere consulaten heeft in België. Als het Zweedse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Zweden om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Zweedse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Brussel en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Zweden niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Zweden in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Zweden in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Zweden in België

Zoek een hotel in de buurt van het Zweedse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Zweedse consulaat.

Reisverzekering voor België en Zweden - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Zweden. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Zweden.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Zweden kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.