Zweden

Consulaat van Zweden in Antwerpen

België

Zweedse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Zweden in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Zweedse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Zweedse ambassade en elk ander consulaat van Zweden in België.

Het Consulaat van Zweden in Antwerpen
Swedish Consulate General in Antwerp, Belgium - Brouwersvliet 19-21 - 2000 Antwerpen - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3 225 33 40 & (+32) 497 521 645

Faxnummer:

Email:

antwerp.swecons@swedishconsulate.be

Website:

www.swedenabroad.se/brussels/

Consul:

Mr Jean-Jacques Westerlund - Consul General

Openingstijden:

Ma: 10:00-12:00 & 14:00-16:00 / andere dagen op afspraak

Het Consulaat van Zweden in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Zweedse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Zweedse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr Jean-Jacques Westerlund - Consul General van Zweden in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 3 225 33 40 & (+32) 497 521 645 of email antwerp.swecons@swedishconsulate.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Zweden dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3 225 33 40 & (+32) 497 521 645 of email antwerp.swecons@swedishconsulate.be

Zweedse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Zweden meerdere consulaten heeft in België. Als het Zweedse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Zweden om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Zweedse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Brussel en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Zweden niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Zweden in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Zweden in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Zweden in België

Zoek een hotel in de buurt van het Zweedse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Zweedse consulaat.

Reisverzekering voor België en Zweden - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Zweden. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Zweden.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Zweden kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.