IJsland

Consulaat van IJsland in Luik

België

Ijslandse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van IJsland in Luik. Het consulaat is niet de enige Ijslandse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Ijslandse ambassade en elk ander consulaat van IJsland in België.

Het Consulaat van IJsland in Luik
Icelandic Consulate in Liege, Belgium Voie de Liege 140b Embourg Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (4) 367 2819

Faxnummer:

(+32) (4) 367 2819

Email:

projets_gestion@skypro.be

Website:

Consul:

Mr Vincent V. J. Bovy - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van IJsland in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ijslandse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Ijslandse Consulaat in Luik staat onder leiding van Mr Vincent V. J. Bovy - Consul van IJsland in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (4) 367 2819 of email projets_gestion@skypro.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van IJsland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (4) 367 2819 of email projets_gestion@skypro.be

Ijslandse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat IJsland meerdere consulaten heeft in België. Als het Ijslandse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van IJsland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Ijslandse consulaten in België op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van IJsland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van IJsland in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van IJsland in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van IJsland in België Ambassade van IJsland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Ijslandse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Ijslandse consulaat.

Reisverzekering voor België en IJsland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar IJsland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in IJsland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of IJsland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.