Ierland

Consulaat van Ierland in Antwerpen

België

Ierse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Ierland in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Ierse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Ierse ambassade en elk ander consulaat van Ierland in België.

Het Consulaat van Ierland in Antwerpen
Irish Honorary Consulate in Antwerp, Belgium - Veldkantvoetweg 82 - 2540 Hove - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 474 99 56 66

Faxnummer:

Email:

yves.rombouts@honoraryconsul.ie

Website:

Consul:

Yves Rombouts - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Ierland in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ierse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Ierse Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Yves Rombouts - Honorary Consul van Ierland in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 474 99 56 66 of email yves.rombouts@honoraryconsul.ie

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Ierland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 474 99 56 66 of email yves.rombouts@honoraryconsul.ie

Ierse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Ierland meerdere consulaten heeft in België. Als het Ierse consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Ierland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Ierse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Ierland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Ierland in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Ierland in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Ierland in België Ambassade van Ierland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Ierse Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Ierse consulaat.

Reisverzekering voor België en Ierland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Ierland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Ierland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Ierland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.