Bulgarije

Consulaat van Bulgarije in Luik

BelgiŽ

Bulgaarse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Bulgarije in Luik. Het consulaat is niet de enige Bulgaarse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Bulgaarse ambassade en elk ander consulaat van Bulgarije in BelgiŽ.

Het Consulaat van Bulgarije in Luik
Bulgarian Consulate in Liege, Les Communes de Stree 4, 4577 Stree-lez-Huy, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 85 71 12 05

Faxnummer:

(+32) 85 71 12 05

Email:

maram.stern@stern.be

Website:

Ambassadeur:

Maram Stern - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Bulgarije in Luik is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Bulgaarse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Bulgaarse Consulaat in Luik staat onder leiding van Maram Stern - Consul van Bulgarije in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) 85 71 12 05 of email maram.stern@stern.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Bulgarije dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 85 71 12 05 of email maram.stern@stern.be

Bulgaarse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Bulgarije meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Bulgaarse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Bulgarije om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Bulgaarse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Bulgarije niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Bulgarije in BelgiŽ - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Bulgarije in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Bulgarije in BelgiŽ Ambassade van Bulgarije in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Bulgaarse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Bulgaarse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Bulgarije - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Bulgarije. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Bulgarije.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Bulgarije kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.