Zuid Korea

Consulaat van Zuid Korea in Luik

België

Zuid Koreaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Zuid Korea in Luik. Het consulaat is niet de enige Zuid Koreaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Zuid Koreaanse ambassade en elk ander consulaat van Zuid Korea in België.

Het Consulaat van Zuid Korea in Luik
Consulate of South Korea in Liege, Rue de Neufcour 36, 4610 Beyne-Heusay, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 358 33 50

Faxnummer:

(+32) 4 358 13 80

Email:

laboralet@skynet.be

Website:

Consul:

Philippe Ralet - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Zuid Korea in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Zuid Koreaanse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Zuid Koreaanse Consulaat in Luik staat onder leiding van Philippe Ralet - Consul van Zuid Korea in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 358 33 50 of email laboralet@skynet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Zuid Korea dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 358 33 50 of email laboralet@skynet.be

Zuid Koreaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Zuid Korea meerdere consulaten heeft in België. Als het Zuid Koreaanse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Zuid Korea om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Zuid Koreaanse consulaten in België op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Zuid Korea niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Zuid Korea in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Zuid Korea in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Zuid Korea in België Ambassade van Zuid Korea in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Zuid Koreaanse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Zuid Koreaanse consulaat.

Reisverzekering voor België en Zuid Korea - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Zuid Korea. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Zuid Korea.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Zuid Korea kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.