Jamaica

Consulaat van Jamaica in Berchem

BelgiŽ

Jamaicaanse Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Jamaica in Berchem. Het consulaat is niet de enige Jamaicaanse diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Jamaicaanse ambassade en elk ander consulaat van Jamaica in BelgiŽ.

Het Consulaat van Jamaica in Berchem
Honorary Consulate of Jamaica in Antwerp, Belgium - Poltvietlaan 7 - 2700 Berchem - Belgium

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

honcons.jambe@scarlet.be

Website:

http://jamaica-brussels.be/honoraryconsuls/

Consul:

Jacques Nyssen - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van Jamaica in Berchem is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Jamaicaanse belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Jamaicaanse Consulaat in Berchem staat onder leiding van Jacques Nyssen - Honorary Consul van Jamaica in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon of email honcons.jambe@scarlet.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Jamaica dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon of email honcons.jambe@scarlet.be

Jamaicaanse Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Berchem? - Het kan zijn dat Jamaica meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Jamaicaanse consulaat in Berchem ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Jamaica om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Jamaicaanse consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Berchem

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Jamaica niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Jamaica in BelgiŽ - Indien het consulaat in Berchem of eventuele andere consulaten van Jamaica in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Jamaica in BelgiŽ Ambassade van Jamaica in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Jamaicaanse Consulaat in Berchem - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Berchem of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Jamaicaanse consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Jamaica - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Jamaica. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Jamaica.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Jamaica kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.