Centraal Afrikaanse Republiek

Consulaat van Centraal Afrikaanse Republiek in Luik

België

Centraal Afrikaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Centraal Afrikaanse Republiek in Luik. Het consulaat is niet de enige Centraal Afrikaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Centraal Afrikaanse ambassade en elk ander consulaat van Centraal Afrikaanse Republiek in België.

Het Consulaat van Centraal Afrikaanse Republiek in Luik
Consulate General of the Central African Republic in Liege, Avenue de l Expansion 1, 4432 Alleur, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 246 41 41

Faxnummer:

(+32) 4 246 42 49

Email:

d.mozer@mozer.be

Website:

Consul:

Dimitri Mozer - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Centraal Afrikaanse Republiek in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Centraal Afrikaanse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Centraal Afrikaanse Consulaat in Luik staat onder leiding van Dimitri Mozer - Consul General van Centraal Afrikaanse Republiek in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 246 41 41 of email d.mozer@mozer.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Centraal Afrikaanse Republiek dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 246 41 41 of email d.mozer@mozer.be

Centraal Afrikaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Centraal Afrikaanse Republiek meerdere consulaten heeft in België. Als het Centraal Afrikaanse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Centraal Afrikaanse Republiek om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Centraal Afrikaanse consulaten in België op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Centraal Afrikaanse Republiek niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Centraal Afrikaanse Republiek in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Centraal Afrikaanse Republiek in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Centraal Afrikaanse Republiek in België Ambassade van Centraal Afrikaanse Republiek in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Centraal Afrikaanse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Centraal Afrikaanse consulaat.

Reisverzekering voor België en Centraal Afrikaanse Republiek - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Centraal Afrikaanse Republiek. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Centraal Afrikaanse Republiek.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Centraal Afrikaanse Republiek kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.