Macedonië

Consulaat van Macedonië in Eupen

België

Macedonische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Macedonië in Eupen. Het consulaat is niet de enige Macedonische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Macedonische ambassade en elk ander consulaat van Macedonië in België.

Het Consulaat van Macedonië in Eupen
Macedonia Consulate in Eupen, Belgium, Lascheterfeld 18, 4700 Eupen, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 8 767 85 29

Faxnummer:

Email:

mail@honorarkonsulat-mazedonien.org

Website:

www.honorarkonsulat-mazedonien.org

Consul:

Lutz Dommel - Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Macedonië in Eupen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Macedonische belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Macedonische Consulaat in Eupen staat onder leiding van Lutz Dommel - Consul van Macedonië in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 8 767 85 29 of email mail@honorarkonsulat-mazedonien.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Macedonië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 8 767 85 29 of email mail@honorarkonsulat-mazedonien.org

Macedonische Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Eupen? - Het kan zijn dat Macedonië meerdere consulaten heeft in België. Als het Macedonische consulaat in Eupen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Macedonië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Macedonische consulaten in België op een rijtje gezet: Eupen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Macedonië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Macedonië in België - Indien het consulaat in Eupen of eventuele andere consulaten van Macedonië in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Macedonië in België Ambassade van Macedonië in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Macedonische Consulaat in Eupen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Eupen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Macedonische consulaat.

Reisverzekering voor België en Macedonië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Macedonië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Macedonië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Macedonië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.