Zwitserland

Consulaat van Zwitserland in Luik

België

Zwitserse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Zwitserland in Luik. Het consulaat is niet de enige Zwitserse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Zwitserse ambassade en elk ander consulaat van Zwitserland in België.

Het Consulaat van Zwitserland in Luik
Swiss Consulate in Liege, Belgium, Rue des Bles, 62, 4420 Saint-Nicolas, Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 4 252 22 27

Faxnummer:

Email:

liege@honrep.ch

Website:

Consul:

Florence Roth - Honorary Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Zwitserland in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Zwitserse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Zwitserse Consulaat in Luik staat onder leiding van Florence Roth - Honorary Consul van Zwitserland in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 4 252 22 27 of email liege@honrep.ch

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Zwitserland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 4 252 22 27 of email liege@honrep.ch

Zwitserse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Zwitserland meerdere consulaten heeft in België. Als het Zwitserse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Zwitserland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Zwitserse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Zwitserland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Zwitserland in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Zwitserland in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Zwitserland in België Ambassade van Zwitserland in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Zwitserse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Zwitserse consulaat.

Reisverzekering voor België en Zwitserland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Zwitserland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Zwitserland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Zwitserland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.