Maleisië

Consulaat van Maleisië in Luik

België

Maleisische Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Maleisië in Luik. Het consulaat is niet de enige Maleisische diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Maleisische ambassade en elk ander consulaat van Maleisië in België.

Het Consulaat van Maleisië in Luik
Malaysia Consulate in Liege, Belgium, Rue des Renards 4, BE-4130 Tilff (Esneux), Belgium

Telefoonnummer:

04 368 66 56

Faxnummer:

Email:

jc.havaux@zentech.be

Website:

Consul:

Jean-Claude Havaux - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van Maleisië in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Maleisische belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Maleisische Consulaat in Luik staat onder leiding van Jean-Claude Havaux - Honorary Consul van Maleisië in België en is bereikbaar per telefoon 04 368 66 56 of email jc.havaux@zentech.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Maleisië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon 04 368 66 56 of email jc.havaux@zentech.be

Maleisische Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Maleisië meerdere consulaten heeft in België. Als het Maleisische consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Maleisië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Maleisische consulaten in België op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Maleisië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Maleisië in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Maleisië in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Maleisië in België Ambassade van Maleisië in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Maleisische Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Maleisische consulaat.

Reisverzekering voor België en Maleisië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Maleisië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Maleisië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Maleisië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.