MaleisiŽ

Consulaat van MaleisiŽ in Luik

BelgiŽ

Maleisische Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van MaleisiŽ in Luik. Het consulaat is niet de enige Maleisische diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Maleisische ambassade en elk ander consulaat van MaleisiŽ in BelgiŽ.

Het Consulaat van MaleisiŽ in Luik
Malaysia Consulate in Liege, Belgium, Rue des Renards 4, BE-4130 Tilff (Esneux), Belgium

Telefoonnummer:

04 368 66 56

Faxnummer:

Email:

jc.havaux@zentech.be

Website:

Consul:

Jean-Claude Havaux - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van MaleisiŽ in Luik is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Maleisische belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Maleisische Consulaat in Luik staat onder leiding van Jean-Claude Havaux - Honorary Consul van MaleisiŽ in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon 04 368 66 56 of email jc.havaux@zentech.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van MaleisiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon 04 368 66 56 of email jc.havaux@zentech.be

Maleisische Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat MaleisiŽ meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Maleisische consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van MaleisiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Maleisische consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van MaleisiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van MaleisiŽ in BelgiŽ - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van MaleisiŽ in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van MaleisiŽ in BelgiŽ Ambassade van MaleisiŽ in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Maleisische Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Maleisische consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en MaleisiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar MaleisiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in MaleisiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of MaleisiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.