Slowakije

Consulaat van Slowakije in Luik

België

Slowaakse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Slowakije in Luik. Het consulaat is niet de enige Slowaakse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Slowaakse ambassade en elk ander consulaat van Slowakije in België.

Het Consulaat van Slowakije in Luik
Slovakia Consulate in Liege, Belgium, Rue Servais Malaise 52, BE-4030 Grivegnee (Liege), Belgium

Telefoonnummer:

04 365 95 69

Faxnummer:

04 361 63 05

Email:

contact@apruzzese-fils.be

Website:

Consul:

Raphael Apruzzese - Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van Slowakije in Luik is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Slowaakse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Slowaakse Consulaat in Luik staat onder leiding van Raphael Apruzzese - Consul van Slowakije in België en is bereikbaar per telefoon 04 365 95 69 of email contact@apruzzese-fils.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Slowakije dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon 04 365 95 69 of email contact@apruzzese-fils.be

Slowaakse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Luik? - Het kan zijn dat Slowakije meerdere consulaten heeft in België. Als het Slowaakse consulaat in Luik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Slowakije om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Slowaakse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Gent en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Slowakije niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Slowakije in België - Indien het consulaat in Luik of eventuele andere consulaten van Slowakije in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Slowakije in België Ambassade van Slowakije in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Slowaakse Consulaat in Luik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Luik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Slowaakse consulaat.

Reisverzekering voor België en Slowakije - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Slowakije. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Slowakije.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Slowakije kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.