Marokko

Consulaat van Marokko in Brugge

België

Marokkaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Marokko in Brugge. Het consulaat is niet de enige Marokkaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Marokkaanse ambassade en elk ander consulaat van Marokko in België.

Het Consulaat van Marokko in Brugge
Honorary Consulate of Morocco in Brugge, Belgium - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+32) 2 349 51 80 (Embassy in Brussels)

Faxnummer:

Email:

consulatmarocbruxelles@maec.gov.ma

Website:

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Marokko in Brugge is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Marokkaanse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Marokkaanse Consulaat in Brugge staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Marokko in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 349 51 80 (Embassy in Brussels) of email consulatmarocbruxelles@maec.gov.ma

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Marokko dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2 349 51 80 (Embassy in Brussels) of email consulatmarocbruxelles@maec.gov.ma

Marokkaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brugge? - Het kan zijn dat Marokko meerdere consulaten heeft in België. Als het Marokkaanse consulaat in Brugge ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Marokko om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Marokkaanse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Brugge, Brussel en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Marokko niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Marokko in België - Indien het consulaat in Brugge of eventuele andere consulaten van Marokko in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Marokko in België Ambassade van Marokko in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Marokkaanse Consulaat in Brugge - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brugge of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Marokkaanse consulaat.

Reisverzekering voor België en Marokko - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Marokko. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Marokko.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Marokko kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.