België

Consulaat van België in San Jose

Costa Rica

Belgische Diplomatieke Missie in Costa Rica. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in San Jose. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Costa Rica. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Costa Rica.

Het Consulaat van België in San Jose
Belgian Honorary Consulate in San Jose - 75 metros sur plaza Rose - diagonal al restaurante Madfish - San Rafael Escazu - San Jose - Costa Rica

Telefoonnummer:

(+506) 22 89 50 58

Faxnummer:

Email:

consubelcr@gmail.com

Website:

panama.diplomatie.belgium.be

Consul:

Charles Jansen - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in San Jose is een bilaterale missie in Costa Rica en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Costa Rica.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in San Jose staat onder leiding van Charles Jansen - Honorary Consul van België in Costa Rica en is bereikbaar per telefoon (+506) 22 89 50 58 of email consubelcr@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+506) 22 89 50 58 of email consubelcr@gmail.com

Belgische Consulaten in Costa Rica

Ver verwijderd van het Consulaat in San Jose? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Costa Rica. Als het Belgische consulaat in San Jose ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Costa Rica op een rijtje gezet: San Jose

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Costa Rica - Indien het consulaat in San Jose of eventuele andere consulaten van België in Costa Rica u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Costa Rica Ambassade van België in San Jose

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in San Jose - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in San Jose of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Costa Rica en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Costa Rica of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.