Mexico

Consulaat van Mexico in Brugge

België

Mexicaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Mexico in Brugge. Het consulaat is niet de enige Mexicaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Mexicaanse ambassade en elk ander consulaat van Mexico in België.

Het Consulaat van Mexico in Brugge
Mexican Honorary Consulate in Brugge, Belgium - Langerei 71 - 8000 Brugge - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 50 33-66-11

Faxnummer:

(+32) 50 33-97-50

Email:

Website:

embamex.sre.gob.mx/belgica

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Mexico in Brugge is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Mexicaanse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Mexicaanse Consulaat in Brugge staat onder leiding van Honorary Consul van Mexico in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 50 33-66-11 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Mexico dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 50 33-66-11 of email

Mexicaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brugge? - Het kan zijn dat Mexico meerdere consulaten heeft in België. Als het Mexicaanse consulaat in Brugge ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Mexico om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Mexicaanse consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen, Brugge en Luik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Mexico niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Mexico in België - Indien het consulaat in Brugge of eventuele andere consulaten van Mexico in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Mexico in België Ambassade van Mexico in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Mexicaanse Consulaat in Brugge - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brugge of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Mexicaanse consulaat.

Reisverzekering voor België en Mexico - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Mexico. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Mexico.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Mexico kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.