Bangladesh

Consulaat van Bangladesh in Antwerpen

BelgiŽ

Bangladesh Diplomatieke Missie in BelgiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Bangladesh in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Bangladesh diplomatieke missie in BelgiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Bangladesh ambassade en elk ander consulaat van Bangladesh in BelgiŽ.

Het Consulaat van Bangladesh in Antwerpen
Bangladeshi Honorary Consulate in Antwerp, Belgium - Molenberglei 20 - 2627 Schelle - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (0)3 880 877 & (+32) 475 262 564

Faxnummer:

(+32) (0)3 884 1648

Email:

ps@phare.be

Website:

mofa.gov.bd

Consul:

Mr. Patrick Swolfs - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Bangladesh in Antwerpen is een bilaterale missie in BelgiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Bangladesh belangen in BelgiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Bangladesh Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Mr. Patrick Swolfs - Honorary Consul van Bangladesh in BelgiŽ en is bereikbaar per telefoon (+32) (0)3 880 877 & (+32) 475 262 564 of email ps@phare.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Bangladesh dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (0)3 880 877 & (+32) 475 262 564 of email ps@phare.be

Bangladesh Consulaten in BelgiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Bangladesh meerdere consulaten heeft in BelgiŽ. Als het Bangladesh consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Bangladesh om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Bangladesh consulaten in BelgiŽ op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Bangladesh niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Bangladesh in BelgiŽ - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Bangladesh in BelgiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Bangladesh in BelgiŽ Ambassade van Bangladesh in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Bangladesh Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Bangladesh consulaat.

Reisverzekering voor BelgiŽ en Bangladesh - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Bangladesh. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Bangladesh.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor BelgiŽ of Bangladesh kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.