België

Consulaat van België in Jeddah

Saoedi Arabië

Belgische Diplomatieke Missie in Saoedi Arabië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Jeddah. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Saoedi Arabië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Saoedi Arabië.

Het Consulaat van België in Jeddah
Belgian Consulate in Jeddah, Saudi Arabia P.O. Box 5338 Jeddah 21422 Saudi Arabia

Telefoonnummer:

(+966) (2) 627 8676

Faxnummer:

(+966) (2) 627-8787

Email:

hassan.alkabbani@ikkgroup.com

Website:

Consul:

Mr Hassan I. Alkabbani - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Jeddah is een bilaterale missie in Saoedi Arabië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Saoedi Arabië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Jeddah staat onder leiding van Mr Hassan I. Alkabbani - Consul van België in Saoedi Arabië en is bereikbaar per telefoon (+966) (2) 627 8676 of email hassan.alkabbani@ikkgroup.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+966) (2) 627 8676 of email hassan.alkabbani@ikkgroup.com

Belgische Consulaten in Saoedi Arabië

Ver verwijderd van het Consulaat in Jeddah? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Saoedi Arabië. Als het Belgische consulaat in Jeddah ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Saoedi Arabië op een rijtje gezet: Jeddah

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Saoedi Arabië - Indien het consulaat in Jeddah of eventuele andere consulaten van België in Saoedi Arabië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Saoedi Arabië Ambassade van België in Riyadh

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Jeddah - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Jeddah of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Saoedi Arabië en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Saoedi Arabië of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.