BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Jeddah

Saoedi ArabiŽ

Belgische Diplomatieke Missie in Saoedi ArabiŽ. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Jeddah. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Saoedi ArabiŽ. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Saoedi ArabiŽ.

Het Consulaat van BelgiŽ in Jeddah
Belgian Consulate in Jeddah, Saudi Arabia P.O. Box 5338 Jeddah 21422 Saudi Arabia

Telefoonnummer:

(+966) (2) 627 8676

Faxnummer:

(+966) (2) 627-8787

Email:

hassan.alkabbani@ikkgroup.com

Website:

Consul:

Mr Hassan I. Alkabbani - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van BelgiŽ in Jeddah is een bilaterale missie in Saoedi ArabiŽ en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Saoedi ArabiŽ.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Jeddah staat onder leiding van Mr Hassan I. Alkabbani - Consul van BelgiŽ in Saoedi ArabiŽ en is bereikbaar per telefoon (+966) (2) 627 8676 of email hassan.alkabbani@ikkgroup.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+966) (2) 627 8676 of email hassan.alkabbani@ikkgroup.com

Belgische Consulaten in Saoedi ArabiŽ

Ver verwijderd van het Consulaat in Jeddah? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Saoedi ArabiŽ. Als het Belgische consulaat in Jeddah ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Saoedi ArabiŽ op een rijtje gezet: Jeddah

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Saoedi ArabiŽ - Indien het consulaat in Jeddah of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Saoedi ArabiŽ u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Saoedi ArabiŽ Ambassade van BelgiŽ in Riyadh

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Jeddah - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Jeddah of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Saoedi ArabiŽ en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Saoedi ArabiŽ of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.