BelgiŽ

Consulaat van BelgiŽ in Libreville

Gabon

Belgische Diplomatieke Missie in Gabon. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van BelgiŽ in Libreville. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Gabon. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van BelgiŽ in Gabon.

Het Consulaat van BelgiŽ in Libreville
Belgian Honorary Consulate in Libreville, Gabon - Rue du Camp de Police - B.P. 3928 - Libreville - Gabon

Telefoonnummer:

(+241) 01 740 718 & (+241) 07 357 761

Faxnummer:

Email:

consulat.belgique.ga@siat-group.com

Website:

Consul:

Pierre Vandebeeck - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van BelgiŽ in Libreville is een bilaterale missie in Gabon en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Gabon.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Libreville staat onder leiding van Pierre Vandebeeck - Honorary Consul van BelgiŽ in Gabon en is bereikbaar per telefoon (+241) 01 740 718 & (+241) 07 357 761 of email consulat.belgique.ga@siat-group.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van BelgiŽ dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+241) 01 740 718 & (+241) 07 357 761 of email consulat.belgique.ga@siat-group.com

Belgische Consulaten in Gabon

Ver verwijderd van het Consulaat in Libreville? - Het kan zijn dat BelgiŽ meerdere consulaten heeft in Gabon. Als het Belgische consulaat in Libreville ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van BelgiŽ om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Gabon op een rijtje gezet: Libreville

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van BelgiŽ niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van BelgiŽ in Gabon - Indien het consulaat in Libreville of eventuele andere consulaten van BelgiŽ in Gabon u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van BelgiŽ in Gabon Ambassade van BelgiŽ in Libreville

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Libreville - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Libreville of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Gabon en BelgiŽ - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar BelgiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in BelgiŽ.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Gabon of BelgiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.