België

Consulaat van België in Valletta

Malta

Belgische Diplomatieke Missie in Malta. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Valletta. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Malta. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Malta.

Het Consulaat van België in Valletta
Belgian Honorary Consulate in Valletta, Malta - c/o Gatt Shipping Services Ltd. - 18A/3 M.A. Vassalli Street - VLT1311 Valletta - Malta

Telefoonnummer:

(+356) 21 221 613 & (+356) 21 231 052

Faxnummer:

(+356) 21 237 606

Email:

malcolm.gatt@gattshipping.com

Website:

Consul:

Malcolm Gatt - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Valletta is een bilaterale missie in Malta en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Malta.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Valletta staat onder leiding van Malcolm Gatt - Honorary Consul van België in Malta en is bereikbaar per telefoon (+356) 21 221 613 & (+356) 21 231 052 of email malcolm.gatt@gattshipping.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+356) 21 221 613 & (+356) 21 231 052 of email malcolm.gatt@gattshipping.com

Belgische Consulaten in Malta

Ver verwijderd van het Consulaat in Valletta? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Malta. Als het Belgische consulaat in Valletta ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Malta op een rijtje gezet: Valletta

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Malta - Indien het consulaat in Valletta of eventuele andere consulaten van België in Malta u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Malta Ambassade van België in Valletta

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Valletta - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Valletta of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Malta en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Malta of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.