België

Consulaat van België in Lviv

Oekraine

Belgische Diplomatieke Missie in Oekraine. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Lviv. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Oekraine. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Oekraine.

Het Consulaat van België in Lviv
Belgian Honorary Consulate in Lviv, Ukraine - 14 Ivan Franko Street - 79005 Lviv - Ukraine

Telefoonnummer:

(+380) 32 260 20 69

Faxnummer:

(+380) 32 260 01 49

Email:

consulbelg@org.lviv.net

Website:

ukraine.diplomatie.belgium.be

Consul:

Yaroslav Harculan - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Lviv is een bilaterale missie in Oekraine en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Oekraine.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Lviv staat onder leiding van Yaroslav Harculan - Honorary Consul van België in Oekraine en is bereikbaar per telefoon (+380) 32 260 20 69 of email consulbelg@org.lviv.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+380) 32 260 20 69 of email consulbelg@org.lviv.net

Belgische Consulaten in Oekraine

Ver verwijderd van het Consulaat in Lviv? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Oekraine. Als het Belgische consulaat in Lviv ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Oekraine op een rijtje gezet: Dnepropetrovsk en Lviv

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Oekraine - Indien het consulaat in Lviv of eventuele andere consulaten van België in Oekraine u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Oekraine Ambassade van België in Kiev

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Lviv - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Lviv of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Oekraine en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Oekraine of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.