Colombia

Consulaat van Colombia in Brussel

België

Colombiaanse Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Colombia in Brussel. Het consulaat is niet de enige Colombiaanse diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Colombiaanse ambassade en elk ander consulaat van Colombia in België.

Het Consulaat van Colombia in Brussel
Consulate General of Colombia in Brussels, Belgium - Avenida Louise 326 - Blue Tower 3rd Floor - 1050 Brussels - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) (0)26480839

Faxnummer:

Email:

cbruselas@cancilleria.gov.co

Website:

bruselas.consulado.gov.co

Consul:

Paulo Cesar Mina Hurtado - Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Colombia in Brussel is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Colombiaanse belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Colombiaanse Consulaat in Brussel staat onder leiding van Paulo Cesar Mina Hurtado - Consul van Colombia in België en is bereikbaar per telefoon (+32) (0)26480839 of email cbruselas@cancilleria.gov.co

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Colombia dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) (0)26480839 of email cbruselas@cancilleria.gov.co

Colombiaanse Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Brussel? - Het kan zijn dat Colombia meerdere consulaten heeft in België. Als het Colombiaanse consulaat in Brussel ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Colombia om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Colombiaanse consulaten in België op een rijtje gezet: Brussel

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Colombia niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Colombia in België - Indien het consulaat in Brussel of eventuele andere consulaten van Colombia in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Colombia in België Ambassade van Colombia in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Colombiaanse Consulaat in Brussel - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Colombiaanse consulaat.

Reisverzekering voor België en Colombia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Colombia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Colombia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Colombia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.