België

Consulaat van België in Santa Cruz

Bolivia

Belgische Diplomatieke Missie in Bolivia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Santa Cruz. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Bolivia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Bolivia.

Het Consulaat van België in Santa Cruz
Belgian Consulate in Santa Cruz, Bolivia Parque Industrial MZ. 14 Edif. Dismac Santa Cruz Bolivia

Telefoonnummer:

(+591) (3) 348 72 16

Faxnummer:

(+591) (3) 347 30 31

Email:

Isaavedra@dismac.com.bo

Website:

Consul:

Mr Luis Fernando Saavedra Bruno - Consul

Openingstijden:

09:30 - 12:00

Het Consulaat van België in Santa Cruz is een bilaterale missie in Bolivia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Bolivia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Santa Cruz staat onder leiding van Mr Luis Fernando Saavedra Bruno - Consul van België in Bolivia en is bereikbaar per telefoon (+591) (3) 348 72 16 of email Isaavedra@dismac.com.bo

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+591) (3) 348 72 16 of email Isaavedra@dismac.com.bo

Belgische Consulaten in Bolivia

Ver verwijderd van het Consulaat in Santa Cruz? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Bolivia. Als het Belgische consulaat in Santa Cruz ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Bolivia op een rijtje gezet: La Paz en Santa Cruz

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Bolivia - Indien het consulaat in Santa Cruz of eventuele andere consulaten van België in Bolivia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Bolivia Ambassade van België in La Paz

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Santa Cruz - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Santa Cruz of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Bolivia en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bolivia of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.