Congo (Democratische Republiek)

Consulaat van Congo (Democratische Republiek) in Antwerpen

België

Comgolese Diplomatieke Missie in België. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Congo (Democratische Republiek) in Antwerpen. Het consulaat is niet de enige Comgolese diplomatieke missie in België. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Comgolese ambassade en elk ander consulaat van Congo (Democratische Republiek) in België.

Het Consulaat van Congo (Democratische Republiek) in Antwerpen
Congolese Consulate General in Antwerp, Belgium - Jan Van Rijswijcklaan 158 - 2018 Antwerp - Belgium

Telefoonnummer:

(+32) 3 260 09 20

Faxnummer:

(+32) 3 260 09 29

Email:

info@consulat-rdcongo-anvers.be

Website:

consulat-rdcongo-anvers.be

Consul:

Louise Nzanga Ramazani - Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Congo (Democratische Republiek) in Antwerpen is een bilaterale missie in België en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Comgolese belangen in België.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Comgolese Consulaat in Antwerpen staat onder leiding van Louise Nzanga Ramazani - Consul General van Congo (Democratische Republiek) in België en is bereikbaar per telefoon (+32) 3 260 09 20 of email info@consulat-rdcongo-anvers.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Congo (Democratische Republiek) dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 3 260 09 20 of email info@consulat-rdcongo-anvers.be

Comgolese Consulaten in België

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? - Het kan zijn dat Congo (Democratische Republiek) meerdere consulaten heeft in België. Als het Comgolese consulaat in Antwerpen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Congo (Democratische Republiek) om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Comgolese consulaten in België op een rijtje gezet: Antwerpen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Congo (Democratische Republiek) niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Congo (Democratische Republiek) in België - Indien het consulaat in Antwerpen of eventuele andere consulaten van Congo (Democratische Republiek) in België u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Congo (Democratische Republiek) in België Ambassade van Congo (Democratische Republiek) in Brussel

Zoek een hotel in de buurt van het Comgolese Consulaat in Antwerpen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Comgolese consulaat.

Reisverzekering voor België en Congo (Democratische Republiek) - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Congo (Democratische Republiek). U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Congo (Democratische Republiek).

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor België of Congo (Democratische Republiek) kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.