België

Consulaat van België in Salvador

Brazilië

Belgische Diplomatieke Missie in Brazilië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Salvador. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Brazilië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Brazilië.

Het Consulaat van België in Salvador
Belgian Honorary Consulate in Salvador, Brazil - Av. Santos Dumont, 1752 - Estr. do Coco - Ed. Refran, sl. 507 508 - 42702-400 - Lauro de Freitas - BA - Brazil

Telefoonnummer:

(+55) 71 3288-0338

Faxnummer:

(+55) 71 3288-0338

Email:

stephaneperee@terra.com.br

Website:

brazil.diplomatie.belgium.be

Consul:

Stephane Peree - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van België in Salvador is een bilaterale missie in Brazilië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Brazilië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Salvador staat onder leiding van Stephane Peree - Honorary Consul van België in Brazilië en is bereikbaar per telefoon (+55) 71 3288-0338 of email stephaneperee@terra.com.br

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+55) 71 3288-0338 of email stephaneperee@terra.com.br

Belgische Consulaten in Brazilië

Ver verwijderd van het Consulaat in Salvador? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Brazilië. Als het Belgische consulaat in Salvador ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Brazilië op een rijtje gezet: Belo Horizonte, Campinas, Curitiba, Florianopolis, Fortaleza, Goiania, Manaus, Porto Alegre, Recife, Rio de Janeiro, Salvador, Santos en Sao Paulo

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Brazilië - Indien het consulaat in Salvador of eventuele andere consulaten van België in Brazilië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Brazilië Ambassade van België in Brasilia

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Salvador - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Salvador of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Brazilië en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Brazilië of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.