België

Consulaat van België in Douala

Kameroen

Belgische Diplomatieke Missie in Kameroen. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van België in Douala. Het consulaat is niet de enige Belgische diplomatieke missie in Kameroen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Belgische ambassade en elk ander consulaat van België in Kameroen.

Het Consulaat van België in Douala
Belgian Consulate in Douala, Cameroon Avenue General De Gaulle 121 BP. 12960 Bonapriso Douala Cameroon

Telefoonnummer:

(+237) 33.42.93.91

Faxnummer:

(+237) 33.43.46.74

Email:

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van België in Douala is een bilaterale missie in Kameroen en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Belgische belangen in Kameroen.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Belgische Consulaat in Douala staat onder leiding van - Consul van België in Kameroen en is bereikbaar per telefoon (+237) 33.42.93.91 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van België dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+237) 33.42.93.91 of email

Belgische Consulaten in Kameroen

Ver verwijderd van het Consulaat in Douala? - Het kan zijn dat België meerdere consulaten heeft in Kameroen. Als het Belgische consulaat in Douala ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van België om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Belgische consulaten in Kameroen op een rijtje gezet: Douala

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van België niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van België in Kameroen - Indien het consulaat in Douala of eventuele andere consulaten van België in Kameroen u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van België in Kameroen Ambassade van België in Yaounde

Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Douala - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Douala of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Reisverzekering voor Kameroen en België - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar België. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in België.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kameroen of België kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.